Prijava
E-news lista = info o novinama i popustima.

Povećajte promet u vašem ugostiteljskom objektu!

Ugostiteljski objekti u Novom Sadu mogu pre početka EXIT-a (12-15. Jul 2018) da poboljšaju značajno svoj Wi-Fi sistem i time privuku više gostiju.

Rešite Vaš Wi-Fi problem da se DALEKO ČUJE ZA VAS! 

Više od 100, 200, ...1000 gostiju uz našu pomoć može da se nesmetano poveže na Wi-Fi, kod Vas, da se ne blokira oprema, da surfuju bez problema, da Vas hvale na internetu zbog KVALITETA SIGNALA!

 

 

NEBO u saradnji sa firmom Networklance nudi pakete rešenja za kvalitetan Wi-Fi.

 Direktan kontakt 063/833-17-19 ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. - Zakažite sastanak već danas!

 

 

CAFE - Wi Fi -  kafići, restorani, kafane, hosteli

- ograničenje internet konekcije po vremenu, brzini i/ili količini iskorišćenog sadržaja, personalizacija portala (portal dobrodošlice!), odvajanje konekcije za kasu, zaposlene i za goste (do 8 mreža), mogućnost dobijanja šifre za WiFi na računu, zabrana pojedinih servisa

- podrška 24/7/365, kao i rešavanje svih vrsta internet/WiFi problema u najkraćem mogućem roku.

- Ukoliko neki problem ne možemo da rešimo daljinskim putem, dolazimo kod vas u najkraćem mogućem roku (4-8 sati najviše).   

 

 

 

HOTEL - Wi Fi  – ukoliko želite da vam se gosti osećaju prijatno, da nesmetano obavljaju posao zbog koga su odseli u vašem hotelu i da se uvek rado vraćaju, a da pri tom dobijete što veću ocenu i pohvale na sajtovima i formima ovo je pravi paket za vas!

Mogućnost odvajanja internet mreže (do 8 mreža) za hotel i goste, ograničenje internet konekcije po vremenu, brzini i/ili količini iskorišćenog sadržaja, personalizacija portala (portal dobrodošlice!), mogućnost pružanja internet konekcije gostima putem vaučera, kao i mnoge druge mogućnosti na zahtev korisnika- podrška 24/7/365, kao i rešavanje svih vrsta internet/WiFi problema u najkraćem mogućem roku.

- Ukoliko neki problem ne možemo da rešimo daljinskim putem, dolazimo kod vas u najkraćem mogućem roku (4-8 sati najviše).   

 

 

 

ENTERPRISE Wi Fi - poseban business paket za kompanije i firme koji obuhvata kompletnu uslugu koja se ogleda kroz projektovanje mreže, instalaciju, konfiguraciju i održavanje profesionalne mrežne opreme, tehničke podrške i monitoringa mreže 24/7/365. Ugovorna obaveza je na period od onoliko meseci koliko korisnik želi. Na zahtev klijenata radimo i kompletnu Sistemsku administraciju (Instaliranje i održavanje Sistema i drugo..)

 

 

 

EVENT Wi Fi - obezbeđivanje WiFi konekcije uz mogućnost rentiranja naše mrežne opreme za sve vrste konferencija, sajmova, stručnih predavanjima, naučnih i drugih skupovima, sportskih događaja na stadionina i sportskim dvoranama/halama, skupovima na javnim mestima i drugim događajima u vremenskom intervalu tokom trajanja pomenutih događaja.

U povoljnu cenu Event WiFi paketa uračunato je: iznajmljivanje opreme na određeni period, instalacija, konfigurisanje i testiranje mrežne opreme kao i nadgledanje i održavanje mreže tokom celokupnog trajanja određenog događaja.

 

 

 

Rešenja su bazirana na MikroTik i Ubiquiti opremi kao i licenciranom softveru firme Networklance. 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn