Prijava
E-news lista = info o novinama i popustima.

Prenosimo članak iz poslednjeg Sveta kompjutera, broj 5/2016, strana 39. Autor je Petar Lončarević.

"Pakovanja ovih rutera su skoro identična. Uz oba rutera stiže još i eksterno napajanje, LAN kabl (RJ45) i kratko štampano uputstvo. Jedina razlika je što uz TP-Linkov model Archer MR200 stižu dve antene (SMA konektor) i, zbog ugrađenog 4G modema, adapteri za SIM karticu (mikro ili nano na standard), sa nalepnicama za lakšu montažu."

"Od softverskih opcija, pored klasike, naglasili bismo da ovi uređaji imaju i neke egzotičnije opcije. Oba modela podržavaju Bandwidth Control, što je vrlo pohvalno, a ono što ističe jedan i drugi model su mogućnost IPTV integracije kod modela WF2710, odnosno mogućnost izmene režima rada između 3G/4G rutera i Wi-Fi rutera."

"...dok je TP-Linkov model odličan za korisnike kojima je potrebno da kod kuće dele 3G/4G internet vezu sa ostalim ukućanima/ kolegama, a i prenos fajlova između računara je solidan (za nijansu bolji od Netisa)."

 

TP-Link Archer MR200 3G / 4G LTE bežični ruter sa modemom (do 150Mb/s download), 2 x izmenljive 4G LTE antene, dual band WiFi (2.4GHz & 5GHz)

 

TP-Link-Archer-MR200 - Više detalja

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn