Prijava
E-news lista = info o novinama i popustima.

Postovani,
zelim da uvedem video nadzor pa su mi interesantne ove EN-ID2-32 IP kamera DOME 2MPx (gm mp) kamere. S obzirom da bi sve kamere bile napolju, treba mi informacija bas za ovaj model.
1. Da li su ovo vanjske kamere?
2. Sta mi je jos potrebno pored 4 kamere?
3. Da li se SD kartice nalaze u kameri?
4. Na cemu se snima ovim kamerama. Koliko sam shvatila analogne kamere imaju i snimac a ove SD memorijske kartice. Ali gde se one nalaze u kameri ili ...?
Ne zamerite mi na ne znanju!!! Nisam bas tehnicki potkovana!
Unapred hvala na odgovoru.
S postovanjem Danka

 

Poštovana,

Kamera za koju pitate jeste spoljašnja. Te kamere nisu sa SD karticom, tako da im je za snimanje potreban uređaj koji se zove NVR, ili mogu da snimaju na računar (naravno, računar mora biti stalno uključen), Pored uređaja za snimanje potreban je I POE switch za napajanje kamera. Komplet za ugradnju ovih IP kamera bi bio oko 100.000 dinara. Kamere koje imaju ugrađene SD kartice, vrlo retko se rade varijanti za spolju montažu. Da li je Vama zaista potrebam IP video nadzor? Možda bi Vaše potrebe zadovoljio I analogni, ili hdtvi standard koji su značajno jeftiniji? Najbolje bi bilo da nam se javite na Telefon, ili da svratite do nas u radnju kako bi napravili najbolju ponudu.

Srdačan pozdrav

Nenad Dondur

011 213 7163

EN-ID2-32 IP kamera DOME 2MPx (gm mp)

Danka Djuricic je zatražio više informacija o EN-ID2-32 IP kamera DOME 2MPx (gm mp) (Šifra: 4012)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn