Prijava
E-news lista = info o novinama i popustima.

Poštovani,
interesuje me jedan ovaj uredjal DVR 4/1 D1/VGA/SATAx1/H264 AOP-6704ED i sa njim jedna digitalna kvalitetna kamera koja može na 2 m daljine da snimi jasno novčanicu da se prepozna koja je, jer ja već imam postavljen sistem ali mi uredjaj ne funkcioniše nešto najbolje hoće da "brljavi" s vremena na vreme tako da bih ga ja zamenio.
Interesuje me još dali mogu ovaj uredjaj da priključim na internet pošto mi ovaj tako funkcioniše i dali mogu ove već postojeće kamere da priključim na njega. Ukoliko bih trebao da uzmem neki kvalitetniji DVR vi mi preporučite.
Hvala i Pozdrav!

 

Poštovani,

DVR uređaj koji ste izabrali je analogni, I na njega ne mogu da idu digitalne kamere. Naravno da se uređaj može povezati na internet. Što se tiče priključivanja Vaših postojećih kamera na njega, morali bi prvo znati koji sistem trenutno koristite. Možda bi bilo najbolje da nas pozovete, ili da svratite kod nas u radnju da bi precizirali sve detalje. Kameru koja bi Vam odgovarala za ovaj DVR uređaj I sa kojom bi ste mogli da vidite novčanicu, nalazi se na ovom linku

http://www.nebo.co.rs/VI30T-CM1099-ICR-n-mp-Eonboom-800TVL-28-12mm

DVR 4/1 D1/VGA/SATAx1/H264 AOP-6704ED (gm mp)

Vlastimir Sinđelić je zatražio više informacija o DVR-4-1-D1-VGA-SATAx1-H264-AOP-6704ED (Šifra: 3400)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn