Prijava
E-news lista = info o novinama i popustima.

Da li može sa TL-WN7510N da se spoji na otvorenu Wi-Fi mrežu?

Treba mi ova antena da se spojim na otvorenu wifi mrežu. E sad da li se to može obaviti sa ovom antenom. Pitao sam u jednoj prodavnici šta ako je ruter na koji se spajam 2.4ghz a antena 5ghz da li bi to funkcionisalo. Oni su mi odgovorili da bi funkcinisalo. Šta vi mislite? Hvala

 

Poštovani,

 

Ukoliko nadjete otvorenu mrežu na 5GHz onda može. Inače nije nikakav problem da posle WA7510N povežete sa ruterom koji radi na 2.4GHz.

WN7510N je eksterni access point na 5GHz a ne samo antena. On ima u sebi ugrađenu antenu za 5GHz. Ovaj eksterni access point ima na sebi ethernet port te se na njega može kablom vezati ruter za vas u kući na 2,4GHz. 5GHz wi-fi mreže gotovo nikada nisu otvorene da može neko slobodno da se "nakači" na njih wireless putem. Uglavnom su slobodne mreže na 2,4GHz. Nemoguće je wireless putem spojiti se sa uređajem koji radi na 5GHz na wireless mrežu koja radi na 2,4GHz.

Pozdrav

 

Nemanja je zatražio više informacija o TP-Link TL-WA7510N-PoE 150Mb/s high power outdoor wireless 5GHz uređaj sa 15dB (Šifra: 1900)

TP-Link TL-WA7510N-PoE 150Mb/s high power outdoor wireless 5GHz uređaj sa 15dB

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn